RSCA.BE     Foundation     Fanshop     Jeugd     Vrouwen&     Events&     Ketjes Club                                                                                              FR   NL  

TFC2020

TFC2020 is een voetbalschool dat officieel samenwerkt met RSC Anderlecht en wekelijks specialisatietrainingen geeft met als doel de bewegings- en voetbalvaardigheden van elk individu te verbeteren met innovatieve oefenstof.

Deze sessies zijn aanvullende trainingen op de sessies in je club. Naast specialisatietrainingen op zondag worden ook voetbalstages met Allerheiligen en Pasen onder leiding van gepassioneerde en hoog opgeleide jeugdcoaches georganiseerd.

Hoewel TFC2020 officieel samenwerkt met RSC Anderlecht (oefenstof en coaching) en de trainingen doorgaan op de RSCA jeugdacademie is het geenszins een poort naar de opleiding.De RSCA-jeugdrecrutering en technisch verantwoordelijken zijn daarvoor de enige bevoegden.

Het aangeboden trainingsprogramma houdt rekening met de trends binnen het moderne voetbal en is specifiek gericht op de doelgroep U9 tot U12 (2010 – 2009 – 2008 – 2007).

  • Perfectioneren van basistechnieken (gerichte controles, dribbels, bilaterale passing en trapvormen, creativiteit, …)
  • een verzorgde coördinatie (wendbaarheid, snelheid, …)
  • het cognitieve aspect (aandacht, concentratie, spelintelligentie, …)

Voor meer info kan u terecht op: www.tfc2020.com