Inschrijven

Omwille van de massale vraag en het beperkt aantal beschikbare plaatsen, is het NIET mogelijk om spontaan aan te sluiten bij de RSCA jeugdopleiding. De RSCA jeugdopleiding beschikt over een professioneel scoutingsapparaat dat talent op een objectieve manier in kaart brengt en mogelijks rekruteert.

Echter werkt RSCA samen met 2 voetbalschooltjes die aan niet-RSCA spelertjes eenzelfde opleidingsfilosofie aanbiedt :

GEBOREN IN 2009 2010 2011 2012

TFC2020 is een voetbalschool dat officieel samenwerkt met RSC Anderlecht en wekelijks specialisatietrainingen geeft met als doel de bewegings- en voetbalvaardigheden van elk individu te verbeteren met innovatieve oefenstof. Deze sessies zijn aanvullende trainingen op de sessies in je club, onder leiding van gepassioneerde en hoog opgeleide jeugdcoaches.

Hoewel TFC2020 officieel samenwerkt met RSC Anderlecht (oefenstof en coaching) en de trainingen doorgaan op de RSCA jeugdacademie is het geenszins een poort naar de opleiding.De RSCA-jeugdrecrutering en technisch verantwoordelijken zijn daarvoor de enige bevoegden.

Het aangeboden trainingsprogramma houdt rekening met de trends binnen het moderne voetbal en is specifiek gericht op de doelgroep U9 tot U12 (2012 – 2011 – 2010 – 2009).

  • Perfectioneren van basistechnieken (gerichte controles, dribbels, bilaterale passing en trapvormen, creativiteit, …)
  • een verzorgde coördinatie (wendbaarheid, snelheid, …)
  • het cognitieve aspect (aandacht, concentratie, spelintelligentie, …)

Voor meer info kan u terecht op: www.tfc2020.com

TFC 2020

GEBOREN IN 2012 2013 2014 2015

Multi Foot Evolution is een voetbalschool die officieel samenwerkt met RSC Anderlecht. MFE is binnen de RSCA-opleiding verantwoordelijk voor het project RSCA footFUNskilzz. RSCA footFUNskillzz is een nieuw project opgericht ter vervanging van de U6 & U7 elite opleiding die RSCA tot nog toe aanbood. Doelstelling is om spelers van 5 & 6jaar breder op te leiden (focus op bewegen i.p.v. puur op voetbal). De spelers zullen twee trainingen per week aangeboden krijgen. Eén Multi training en één voetbaltraining. De doelgroep waarop wij ons richten voor dit project is 2014 – 2015.

Tevens zullen wij via de MFE-voetbalschool elke zaterdagnamiddag specialisatietrainingen aanbieden.Ook hiervoor zullen zowel coaches, oefenstof als velden van RSCA ingeschakeld worden. De doelgroep waarop MFE zich zal richten tijdens deze sessies zullen de U8 (2013) & U9 (2012) spelers zijn. Zowel jongens als meisjes zullen zich kunnen inschrijven voor 1 testtraining.
Meer informatie vindt u op onze site: www.mutifootevolution.be

Belangrijk: Deelname aan evenementen georganiseerd door MFE is geenszins een garantie op toetreding tot RSCA eliteploegen. Spelers kunnen enkel toetreden tot RSCA of RSCA footFUNskillzz indien ze als voldoende talentrijk worden bevonden door de RSCA jeugdscouting en/of directie opleiding.

MFE