U21 spelen gelijk in Limburg

Maandagavond namen de paars-witte U21 het in competitieverband op tegen KRC Genk. Kemar Lawrence maakte van de gelegenheid gebruik om speelminuten op te doen. De Jamaicaanse linksachter pikte de eerste helft mee. Bij de beloften is het namelijk zo dat er drie oudere spelers mogen meedoen. Twee van die drie oudere spelers mogen weliswaar niet boven de U23 uitkomen.

De thuisploeg opende de score in het begin van de tweede helft, maar RSCA maakte snel gelijk. Chris Kalulika scoorde in de 53ste minuut. Sporting kon echter niet doordrukken en verliest zo twee belangrijke punten in de strijd om de titel.

Met 15 wedstrijden op de teller staat ons tweede elftal op de eerste plaats met 29 punten. Het team van Craig Bellamy heeft een voorsprong van 2 punten op Club Brugge, maar blauw-zwart heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Er volgen nog zes wedstrijden nu en twee daarvan zijn een verplaatsing naar Brugge (onder andere een inhaalwedstrijd). Maar eerst staan er twee thuiswedstrijden op het programma, in Tubeke, meer bepaald tegen KAA Gent en OH Leuven.

Come on young Mauves!

RSCA: Rik Vercauteren, Zeno Debast, Lucas Lissens, Thierry Lutonda, Théo Leoni (c), Niklo Dailly, Chris Kalulika, Anouar Ait El Hadj, Mathis Suray, Kemar Lawrence (46’ Kristian Arnstad) & Sieben Dewaele

Lees verder